BM | EN | 中文

[VIDEO] Resepi Lala Kam Heong paling mudah dan simple!

Resipi-Lala-Kam-Heong.png
Advertisement

 

Dapur Simple adalah sebuah program yang memaparkan cara cara memasak sesuatu menu makanan.

Advertisement

Dengan tagline MUDAH. SEDAP. SIMPLE kami berjanji akan terus menolong netizen untuk mendapatkan cara cara memasak menu dengan mudah!

Nak makan tapi malas nak #Masak, kalau nak masak pun, nak masak yg #Simple – simple je, tapi nak yg #Sedap – sedap je! 🤩. 🤔hmmm..

Untuk korang yg menepati kreteria diatas👆… Rancangan ni untuk korang, resepi masakan yg simple tapi sedap.

Advertisement

Confirm tak berkecah dapur tu. Dengan resepi pertama Lala Kam Heong, Dapur Simple akan pecahkan rahsia resepi famous restoran seafood cina tu. Lepas tengok video ni korang mesti macam “laaaa macam tu je ke masaknyaa.

Oooo Simple je rupanya”…

 

Advertisement

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top