BM | EN | 中文

Peluang lanjut pelajaran di Kolej Hospitaliti dan Pengurusan Malaysia

IMG-20200306-WA0025.jpg
Advertisement

JOHOR BAHRU, 6 MAC: Kolej Hospitaliti dan Pengurusan Malaysia (MCHM) menawarkan program Diploma menarik di bidang hospitaliti khususnya kepada para pelajar yang berminat mengikuti sistem pembelajaran ke arah kemahiran yang berorientasikan pekerjaan.

Antara program pengajian yang ditawarkan MCHM, anak syarikat KPJ ini antaranya ialah Diploma Pengurusan Hotel, Diploma Pengurusan Restoran, Diploma Pengurusan Pelancongan dan Diploma Pendidikan Awal Kanak-Kanak.

Mereka yang berminat boleh mendapatkan maklumat termasuk tawaran biasiswa dan perkara berkaitan bersama perunding pendidikan MCHM melalui khidmat nasihat kerjaya dan pendidikan secara percuma.

Advertisement

Kepada pelajar lepasan SPM yang masih belum mendapat tawaran ke universiti boleh mebutlah peluang dan membina kerjaya bersama MCHM.

Untuk mengisi borang pra-pendaftaran boleh klik ke pautan berikut https://goo.gl/forms/DaDvtLu7kR4ZrZOK2

Kepada mereka yang ingin mengetahui maklumat lanjut mengenai program pengajian yang ditawarkan MCHM boleh melayari laman web www.mchm.edu.my

Advertisement

Selain itu, turut disediakan ialah talian hotline seperti berikut (Hisham 016-2333 497) (Hafiz 012-7495 771) (Izzah 012 9948846) (Hanani 013-7520460).

Johorkini

Advertisement

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

scroll to top